Sinterklaas komt aan huis

Dapito-fun brengt Sinterklaas bij u thuis!!!!DSC_0024

Voor een gezellig Sinterklaasbezoek bent u bij ons aan het juiste adres. De Sint en zijn Pieten komen langs tussen 11 november en 6 december.

Wij zorgen voor een coronaproof bezoek! Vraag gerust naar onze concrete maatregelen. We passen ons aan volgens de huidige richtlijnen!

Bij ons staan de kinderen centraal. Wij maken van ons bezoek een leuke gebeurtenis voor zowel klein als groot! Wij willen alle kindjes op een positieve manier benaderen.

Een gemiddeld bezoekje duurt een 20-tal minuten. Een mooie tekening, knutselwerkje of verlanglijstje van uw kapoen doet de Sint enorm veel plezier. Sint en Piet luisteren ook graag naar een liedje. Sinterklaas leest over elk kind iets voor uit zijn grote boek. Kindjes die hun fopspeen graag aan Sinterklaas afgeven, kunnen dit uiteraard doen!

Pieten zorgen voor een lekkere attentie nadat de kinderen bij de Sint zijn geweest. Op uw verzoek is het ook mogelijk dat Sint en Piet uw geschenkjes aan de kinderen uitdelen. Wie weet strooit Zwarte Piet bij het buitengaan nog wat lekkers in het rond…

Sinterklaas en Zwarte Piet zijn grote dierenvrienden, maar tijdens het bezoek houden we ze toch liever op een veilige afstand…

Vergeet niet om het fototoestel en/of camera klaar te houden wanneer Sinterklaas langskomt. Neem dan ook de tijd om alle leuke momenten vast te leggen.DSC_0104

Zoals iedereen weet is Sinterklaas al niet meer van de jongsten. De Sint zit dan ook graag op een stoel of niet te diep inzakkende zetel. Sint en Piet hebben een drukke agenda en ze proberen overal op tijd te komen. Gelieve hen toch te verontschuldigen mochten ze iets later dan gepland langskomen.

Daar Sinterklaas en Zwarte Piet na hun huisbezoeken nog ’s nachts over de daken moeten klauteren, zijn ze verplicht om in topvorm te zijn. Daarom drinken ze geen alcoholische dranken.

Omdat het bezoekje vlot zou verlopen, is het nuttig dat wij op voorhand al over enige info beschikken van de aanwezige kinderen. Dapito-fun bezorgt u hiervoor een korte vragenlijst na reservatie.

Voor een huisbezoek zijn onze prijzen o.a. afhankelijk van het aantal aanwezige kinderen. U kan ons boeken vanaf €50 (tot 3 kinderen. Per kind extra wordt €5 meer gerekend)

Wilt u ons boeken? Stuur dan een mailtje naar dapitofun@gmail.com. Hou er rekening mee dat de agenda van Sinterklaas en zijn Pieten snel vol geboekt staat…

Wenst u een extraatje? Reserveer onze Sinttroon voor €30. Zo beleeft u het bezoek van de Sint nog intenser!

 

Gezien de grote hoeveelheid aanvragen zijn wij genoodzaakt ons werkveld te beperken tot regio Waasland.

Sinterklaas 1

DSC_0027DSC_0017


DSC_0081

DSC_0076

DSC_0167

DSC_0058